(advertentie)

Google trainingen

Google is één van de meest effectieve manieren om meer bezoekers te trekken naar uw website. Bezoekers uit Google leiden vaker tot een conversie en nieuwe omzet, omdat deze bezoekers gericht zoeken naar specifieke onderwerpen, producten en diensten. Daarom is het essentieel dat u goede posities behaalt in Google. Met behulp van een Google training op maat leert u zelf hoe u beter kunt scoren in Google.

In deze Google trainingen gaat het om échte inhoudelijke onderwerpen en niet over de zogenaamde trucjes. U leert met deze Google trainingen hoe u veel dingen gewoon zelf kunt doen zonder tussenkomst van een bureau.

De inhoud van de in-company Google trainingen zijn afgestemd op uw eigen situatie, zodat u gelijk aan de slag kunt. U krijgt ruimschoots de gelegenheid om vragen te stellen en de opgedane kennis kunt u gelijk toepassen op uw eigen website!

Ook wanneer u uw online marketing werkzaamheden (bijvoorbeeld AdWords) uitbesteedt aan een bureau, is het handig om voldoende kennis te hebben. Zo kunt u dat bureau optimaal aansturen en beoordelen op resultaten.

Overzicht van Google trainingen

Andere trainingen

Ook op andere gebieden zijn er interessante trainingen beschikbaar die u helpen bij uw online activiteiten. Bijvoorbeeld:

Heeft u vragen over de trainingen of wilt u graag meer weten over de kosten? Neem dan vrijblijvend contact op.