(advertentie)

Marketing en communicatie opleidingen

Binnen de vakgebieden marketing en communicatie zijn steeds nieuwe ontwikkelingen. Het kan zijn dat de theorie die u een paar jaar terug heeft geleerd niet meer relevant is en dat er allerlei nieuwe theorieën en ontwikkelingen zijn. Om bij te blijven en om je nog verder te ontwikkelen is het regelmatig volgen van opleidingen of cursussen erg belangrijk.

Verschillende soorten opleidingen

Opleidingen en cursussen zijn er in allerlei soorten en maten. Je kunt een opleiding of cursus volgen over één bepaald onderwerp of juist over het vakgebied in het algemeen. Ook de lengte van de opleidingen verschillen. Zo zijn er opleidingen en cursussen van een aantal dagen, maar ook van een aantal maanden of een jaar. Je kan dus een opleiding of cursus kiezen die helemaal bij jou aansluit.

Opleidingsbudgetten en STAP beschikbaar

De kosten van de marketing en communicatie opleidingen verschillen behoorlijk van elkaar, dit komt onder andere door de verschillen van inhoud en lengte. Bij veel bedrijven en organisaties zijn er opleidingsbudgetten beschikbaar. In overleg met jouw organisatie kan je dus een opleiding of cursus kiezen.

Ook stelt de overheid STAP-budget beschikbaar voor opleidingen. STAP-budget is een nieuwe vergoeding voor scholing en staat voor Stimulering van de ArbeidsmarktPositie. Met dit budget kun je je positie op de arbeidsmarkt verbeteren. Je kunt een vergoeding van maximaal € 1.000 per jaar aanvragen om te gebruiken voor scholing.

Hieronder volgen een aantal opleidingen en cursussen om de keuze wat gemakkelijker te maken.

Opleiding NIMA Marketing A

Het felbegeerde NIMA Marketing A opent deuren voor iedere aanstaande marketeer. Kijk er de personeelsadvertenties maar op na; NIMA A is het meest gevraagde marketingdiploma. Bij Frankwatching kun je dit meest gevraagde diploma in 5 maanden behalen. Je gaat aan de slag met o.a. online adverteren en zoekmachinemarketing, je leert in Google Analytics statistieken interpreteren en verbeteracties bepalen en je ontdekt hoe je de conversie op je website kunt verbeteren.  Aan het eind van deze opleiding ga je naar huis met het internationaal erkend NIMA A-diploma en word je opgenomen in het NIMA-diplomaregister.

Meer informatie: NIMA Marketing A