(advertentie)

Marketing en communicatie opleidingen

Binnen de vakgebieden marketing en communicatie zijn steeds nieuwe ontwikkelingen. Het kan zijn dat de theorie die u een paar jaar terug heeft geleerd niet meer relevant is en dat er allerlei nieuwe theorieën en ontwikkelingen zijn. Om bij te blijven en om je nog verder te ontwikkelen is het regelmatig volgen van opleidingen of cursussen erg belangrijk.

Verschillende soorten opleidingen

Opleidingen en cursussen zijn er in allerlei soorten en maten. Je kunt een opleiding of cursus volgen over één bepaald onderwerp of juist over het vakgebied in het algemeen. Ook de lengte van de opleidingen verschillen. Zo zijn er opleidingen en cursussen van een aantal dagen, maar ook van een aantal maanden of een jaar. Je kan dus een opleiding of cursus kiezen die helemaal bij jou aansluit.

Opleidingsbudgetten beschikbaar

De kosten van de marketing en communicatie opleidingen verschillen behoorlijk van elkaar, dit komt onder andere door de verschillen van inhoud en lengte. Bij veel bedrijven en organisaties zijn er opleidingsbudgetten beschikbaar. In overleg met jouw organisatie kan je dus een opleiding of cursus kiezen. Hieronder volgen een aantal opleidingen en cursussen om de keuze wat gemakkelijker te maken.

 

Spectaculaire actie bij NTI

 

Opleiding NIMA Marketing A

Het felbegeerde NIMA Marketing A opent deuren voor iedere aanstaande marketeer. Kijk er de personeelsadvertenties maar op na; NIMA A is het meest gevraagde marketingdiploma. Bij Studieplan kun je dit meest gevraagde diploma in negen maanden behalen. Het is een pittige studie, vooral door de open vragen waarbij je de theorie moet toepassen op praktijksituaties. Om jouw slagingskans te vergroten, krijgen juist die cases bij ons alle aandacht. In het studiemateriaal zelf, in de oefeningen én in het proefexamen. Zodat niets jouw succes straks in de weg staat en je straks de beste kans hebt om in één keer te slagen voor je NIMA A-diploma! Wil jij iets bereiken in de marketing? Dan biedt het studiepakket Marketing NIMA A je een stevige basis. Na afloop van de cursus Marketing NIMA A heb je het felbegeerde NIMA A-diploma op zak. Hiermee vergroot je je kansen in het bedrijfsleven, want het is het meest gevraagde diploma op dit gebied.

289,00 EUR

Meer informatie: NIMA Marketing A