(advertentie)

Over Marketingportaal

Wat is Marketingportaal?

Marketingportaal is een gratis kennisbank met een schat aan informatie over marketing en communicatie. Geschreven door een groot aantal auteurs uit verschillende branches. Van praktische tips over het schrijven van een persbericht tot professionele adviezen over een productstrategie. Wat u ook wilt gaan doen op het gebied van marketing, communicatie, PR of reclame, bezoek eerst Marketingportaal. Het kost u niets en het levert altijd iets op.

Maar Marketingportaal is meer! De auteurs die meewerken aan Marketingportaal kunnen hun profiel beschikbaar stellen aan bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar een marketing professional. Zo kunnen de auteurs een aanbieding krijgen van een nieuwe werkgever, een tijdelijk project uitvoeren of een adviesopdracht binnenhalen. Op Marketingportaal gaat het écht om de inhoud en niet om de CV.

Voor wie is Marketingportaal?

Marketingportaal is er voor iedereen. Voor zelfstandige ondernemers in het MKB, voor marketing afdelingen van grote bedrijven, voor overheidsinstanties, voor non-profit organisaties of studenten. Voor iedereen die op zoek is naar praktische kennis, handige tips en duidelijke achtergrondinformatie zonder daarvoor te betalen.Marketingportaal is er voor professionals die op een moderne manier willen publiceren over marketing, communicatie of aanverwante onderwerpen. Geen boekje schrijven dat na een jaar verouderd is. Geen redactie die alles wil verbeteren. Geen kosten! Gewoon laagdrempelige user generated content op een professionele website.Voor zelfstandige adviseurs is Marketingportaal het ideale platform om aan nieuwe opdrachtgevers te komen. Publiceer op Marketingportaal en wordt gevonden op inhoud.Marketingportaal is er ook voor professionals die toe zijn aan een nieuwe uitdaging bij een andere werkgever, maar geen zin hebben in het plaatsen van hun CV op één van de grote, traditionele websites voor werving & selectie.

Marketingportaal is dé nieuwe manier om kandidaten te vinden voor vacatures. Selecteer eerst op inhoud en bekijk daarna pas het profiel en CV. Ideaal voor wie op zoek is naar een marketing of communicatie professional. Auteurs van Marketingportaal onderscheiden zich van de massa en zijn daarom zo interessant.En natuurlijk is Marketingportaal er ook voor adverteerders die weten wat ze willen. Echter, omdat Marketingportaal de inhoud als hoogste prioriteit heeft is deze mogelijkheid beperkt. Wees er dus snel bij! Neem contact op voor meer informatie.

Kennis delen

Doelstelling van Marketingportaal is het delen van kennis. Het opvragen en publiceren van artikelen is gratis. Om artikelen te kunnen publiceren moet je aangemeld zijn als auteur. De artikelen moeten gerelateerd zijn aan marketing en communicatie en inhoudelijk van goede kwaliteit zijn. Artikelen met alleen maar commerciële doelstellingen zijn niet toegestaan. Bij Marketingportaal gaat het om de inhoud voor een brede doelgroep. Een link naar je eigen bedrijf mag wel gratis toegevoegd worden.

Colofon

Marketingportaal is een activiteit van Hayona b.v.